Inschrijven

Leuk dat je je wil inschrijven voor de mini of grote huttenbouw!!

De inschrijvingen zijn GESLOTEN

Lees voordat je je inschrijft de huisregels en gedragscode voor deelnemers door. Lees ook de algemene voorwaarde en privacyverklaring. Door je in te schrijven ga je hier automatische akkoord mee.

Inschrijven Huttenbouw
Voor deelname aan de grote Huttenbouw geldt een minimaal leeftijd van 8 jaar en mag ermee gedaan worden tot dat je groep 8 verlaat. Er is maximaal plek voor 200 kinderen.

Inschrijven mini huttenbouw
Voor deelname aan de Mini huttenbouw geldt een leeftijd van 6 tot 7 jaar. Er is plek voor 50 kinderen. Bij de mini’s vragen we ouders, opa’s of oma’s en/of bekende van de kinderen om te helpen hun hutje te bouwen, te knutselen of spelletjes te doen. Dit i.v.m. een tekort aan vrijwilligers.

Financieel in de knel?
Kunt u het inschrijfgeld niet betalen om welke financiële reden dan ook. Neem dan contact met ons op. Schaamte is niet nodig. U word geheel anoniem geholpen aan de juisten weg zodat uw zoontje of dochter ook mee kan doen.

LET OP VOL = VOL. ALS DE INSCHRIJVINGEN VOL ZITTEN ZAL HET INSCHRIJFFORMULIER NIET MEER ZICHTBAAR ZIJN OP DE WEBSITE. OOK ZAL HET VERMELD WORDEN OP ONZE SOCIALMEDIAKANALEN.