Kijkuurtje

🌟 Kom en bewonder het meesterwerk van onze kleine en grote bouwkunstenaars! 🏡 Tijdens dit uurtje is het jouw kans om de fonkelende hutten te aanschouwen, waar de hele week hard aan gewerkt is.

🛠️ Breng je hele familie mee – broers, zussen, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, opa’s en oma’s, papa’s en mama’s – iedereen is welkom! 🎉 Van 18.30 tot 19.30 openen we onze deuren voor een magische uurtje vol vreugde en bewondering. Mis het niet!

Mooiste hut

🌟Doe mee en versier op donderdag jouw hut en win de titel voor de mooiste hut van de grote of mini huttenbouw! 🏰🎉

Het is tijd om je hut te laten schitteren als nooit tevoren! Op donderdag dagen we jouw uit om je creativiteit de vrije loop te laten. Hang slingers op, hijs vlaggen en versier je hut met de meest prachtige tekeningen (geen verf). Dit is jouw kans om jouw hut te laten opvallen in de massa en misschien zelfs tot de mooiste hut van de grote of mini huttenbouw te worden gekroond!

En we hebben goed nieuws: tijdens het kijkuurtje komen de in- en uitspectie langs. Wie weet wordt jouw hut wel opgemerkt en bekroond met de felbegeerde titel! 🎨🏠 Maar dat is nog niet alles – de spannende prijsuitreiking vindt plaats tijdens het kijkuurtje. Dit is jouw kans om te stralen voor de hele huttenbouwgemeenschap en jouw talent te laten zien!

Dus, waar wacht je nog op? Ga aan de slag, laat je creativiteit zien en maak kans op de titel voor de mooiste hut van de huttenbouw!

Lootjes verkoop

🎉🎟️ Doe mee en maak kans op fantastische prijzen! 🎁 Na het ongelofelijke succes van vorig jaar, zijn we terug met onze felbegeerde lootjesverkoop! Tijdens het kijkuurtje liggen er voor een klein bedrag weer volop lootjes klaar, boordevol kansen op te gekke prijzen.

En het beste nieuws? Met jouw deelname steun je een geweldige zaak! Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar Stichting Kindervakantiespelen Ter Aar, waarmee we de jeugd van onze gemeenschap de zomer van hun leven bezorgen.

Door deze extra inkomsten zorgen we ervoor dat het inschrijfgeld zo laag mogelijk kan blijven waardoor iedereen mee kan blijven doen zonder dat we hoeven in te leveren op bepaalde spetterende activiteiten – jouw bijdrage maakt het verschil!

Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Verspreid het woord en zorg ervoor dat iedereen zijn portemonnee met kleingeld meeneemt. En voor het ultieme gemak, betalen via QR-code is ook mogelijk!

🚨 Let op! Alleen gepast betalen mogelijk, dus zorg dat je voorbereid bent op het grote geluk!

Dus, nodig je familie, vrienden en kennissen uit en laten we samen de handen ineenslaan voor een onvergetelijke lootjesverkoop. Mis het niet – jouw ticket naar geweldige prijzen én het ondersteunen van een prachtige zaak! Tot dan! 🌟