Grote huttenbouw

🌟🛠️ Bouw mee aan avonturen deze zomer! 🛠️🌟

Stap binnen in een wereld van timmerplezier en zomergeluk! Ben jij klaar om samen met je beste vrienden en familie de meest fantastische hutten te bouwen? De laatste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van creativiteit, teamwork en pure dolle pret!

🤹‍♂️ Naast timmeren wachten er nog veel meer leuke activiteiten op je! Van verkoelende waterpret tot spannende spelletjes: plezier staat voorop!

🏕️ Op donderdag is het hoogtepunt: jouw kans om te overnachten in je eigen meesterwerk! Durf jij het avontuur aan?

👫 Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar tot groep 8. Samen bouwen we herinneringen die een leven lang meegaan!

🤝Wil je als ouder, opa, oma of bekenden een handje komen helpen als vrijwilliger meld je dan hier aan. Samen maken we er een onvergetelijke ervaring van voor de kinderen!

📝 Schrijf je snel in! Hou onze social media in de gaten voor wanneer de inschrijvingen openen.  Maar wees snel, want er is maar plek voor 200 kinderen! Deelname kost €20. Vol = vol!

💥 DEELNAME OP EIGEN RISICO! 💥 
Veiligheid staat voorop, maar avontuur ook! Durf jij het aan?

Pak je hamer, verzamel je vrienden en familie, en maak je klaar voor het zomeravontuur van je leven! Zien we je daar? 🎉🏰

Belangrijke weetjes grote huttenbouw !!

  • Hout en spijkers verzorgen wij. Neem zelf een blik mee om spijkers in te doen.
  • Maximaal 6 kinderen per hut.
  • Neem donderdag overdag al extra kleding mee! (i.v.m. evt. waterspellen)
  • Wij verzorgen het drinken en een bouillonsoepje. Neem wel zelf een beker mee (GEEN FLESJE)! Je lunch moet je zelf meenemen.
  • Vergeet vooral niet je gereedschap (hamer en zaag) mee te nemen. Zet voor de zekerheid je naam erop. Als iets kwijt is en het wordt gevonden, kan het snel terug gebracht worden bij de eigenaar.
  • Zeilen voor je hut mag je zelf meenemen. Let op! deze worden gespannen door de leiding en mogen dus niet zelf worden gespannen!
  • Zorg voor goede schoenen. Slippers en open schoeisel zijn NIET toegestaan