Mini huttenbouw

🌟 Bouw je eigen avontuur in Ter Aar deze zomer! 🌟

Ben jij klaar voor een onvergetelijke laatste week van de zomervakantie vol timmerplezier en creatieve ontdekkingen? Kom dan naar onze mini huttenbouw in Ter Aar, waar kinderen tussen 6 en 7 jaar oud samen met hun vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes de mooiste hutten kunnen bouwen!

🔨 Leer de beginselen van het timmerwerk van ervaren vrijwilligers, terwijl je samen met je team een prachtige hut uit de grond stampt. Of het nu je eerste keer is of je al ervaring hebt, er is altijd iets nieuws te leren!

🎨 Naast het bouwen van hutjes zijn er tal van andere leuke activiteiten te beleven, zoals (water)spelletjes en knutselwerkjes. Het wordt een week vol plezier, creativiteit en nieuwe vriendschappen!

🤝 Wil je als ouder, opa, oma of bekenden een handje komen helpen als vrijwilliger meld je dan hier aan. Samen maken we er een onvergetelijke ervaring van voor de kinderen!

📝 Schrijf je snel in! Hou onze social media in de gaten voor wanneer de inschrijvingen openen. Maar wees snel, want er is maar plek voor 50 kinderen! Deelname kost €15. Vol = vol!

💥 DEELNAME OP EIGEN RISICO! 💥 
Maar maak je geen zorgen, we zullen goed voor je zorgen en zorgen voor een veilige en leuke omgeving voor iedereen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van ons mini huttenbouw avontuur! Kom en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je nieuwe herinneringen maakt met vrienden en familie. Tot snel in Ter Aar! 🌟🏡🔨

Belangrijke weetjes mini huttenbouw!!

  • Hout en spijkers verzorgen wij. Neem zelf een blikje/bakje mee om spijkers in te doen.
  • Neem donderdag overdag droge kleding en een handdoek mee! Bij Mooi weer gaan we DONDERDAG lekker met WATER spelen. 
  • Wij verzorgen het drinken. Neem wel zelf een beker mee (GEEN FLESJE)
  • Vergeet vooral niet je gereedschap (hamer en zaag) mee te nemen. Zet voor de zekerheid je naam erop. Als iets kwijt is en het wordt gevonden, kan het snel terug gebracht worden bij de eigenaar.
  • Zorg voor goede schoenen. Slippers en open schoeisel zijn niet toegestaan.