Huisregels deelnemers

Een week per jaar vertrouwen ouders hun kinderen toe aan de vrijwilligers van de Stichting Kindervakantiespelen Ter Aar. Samen dragen wij (het bestuur van Stichting kindervakantiespelen Ter Aar, de vrijwillige medewerkers en alle betrokkenen) zorg voor een omgeving waarin de kinderen zich veilig en prettig voelen. Daarom hebben wij huisregels opgesteld. Binnen deze huisregels maken wij onderscheid tussen de huisregels voor de vrijwillige medewerkers en de deelnemende kinderen. 

Huisregels deelnemers: 

 1. Wij vinden de manier van omgaan met elkaar belangrijk. Iedereen moet zich prettig en veilig voelen. Dit kan alleen als je elkaar in zijn/haar waarde laat en elkaar met respect behandeld. Dit betekent dat wij als organisatie alle vormen van ongelijkwaardige behandeling zoals, pesten, discriminerende, racistische, seksistische of intimiderende gedragingen of opmerkingen ( of het hiertoe aanzetten), ontoelaatbaar vinden. 
 2. Er is een verbod op Cafeïne houdende en alcoholische dranken (Red Bull, e.d.)
 3. Medicatie word afgegeven bij de EHBO-keet en niet in bezit van de kinderen gehouden.
 4. Afmelden is verplicht. Kom je iets later, moet je naar de tandarts of boeken halen en ga je hiervoor eerder of even weg. Afmelden bij de EHBO-KEET.  
 5. Bij terugkomst MELDEN bij de EHBO-KEET. 
 6. Boor en schroefmachine´s, decoupeerzagen en ander elektrisch gereedschap zijn verboden!!!!!! 
 7. Er is een verbod op scherpe gereedschappen zoals zakmessen e.d. 
 8. Iedereen houdt het terrein rond zijn hut netjes opgeruimd 
 9. Het is niet toegestaan te roken en/of verdovende middelen te gebruiken op het terrein.
 10. Telefoon is toegestaan op de maandag, dinsdag en donderdag, m.u.v. de donderdagavond, dan zijn telefoons VERBODEN!! Diefstal en/of schade is niet te verhalen bij de Stichting Kindervakantiespelen Ter Aar.
 11. Opruimen moeten we met z’n allen!!!!!!    niemand mag vrijdag het terrein verlaten vóór de leiding dit aangeeft! Ook verzoeken we de ouders om vrijdagochtend vanaf half 8 te komen helpen!  

Indien wij misdragingen waarnemen zijn wij dan ook genoodzaakt  maatregelen te nemen om herhaling te voorkomen.  

Stichting Kindervakantiespelen Ter Aar is niet aansprakelijk voor letsel, diefstal, verlies of andere schade aangebracht tijdens de week. Deelname is geheel op eigen risico.

Deze huisregels zijn opgemaakt op 16 augustus 2019 door het dagelijks bestuur van Stichting Kindervakantiespelen Ter Aar