Vossenjacht

🦊🔍 Doe mee aan het avontuur van de zomer! Op de laatste dinsdag van de zomervakantie gaan we op een spannende vossenjacht in Ter Aar, en jij bent uitgenodigd! Pak je broertje, zusje, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes bij de hand en sluit je aan bij het feest!

Kun jij alle verstopte voorwerpen, aanwijzingen en sluwe vossen vinden? En belangrijker nog, kun je de puzzel oplossen? Wie weet wacht er aan het einde van de jacht een heerlijke beloning op je!

Het beste nieuws? Deelname is helemaal gratis! Kom naar de EHBO-keet van de huttenbouw in het Argonnepark Ter Aar tussen 18:30 en 19:30 uur om te beginnen. Maar wees op tijd, want om 20:30 uur is het echt voorbij. De speurtocht/vossen loopt vanaf het Argonnepark tot de Vierambachtsstraat. Het startpunt is ook meteen het eindpunt van de vossenjacht, dus je hoeft je geen zorgen te maken om de weg kwijt te raken.

Dus waar wacht je nog op? Neem een (werkende) pen of stift mee en ga met ons mee op dit geweldige avontuur vol plezier en verrassingen! We zien je daar! 🌟 

👫 Geschikt voor alle leeftijden. Aanmelden is niet nodig. Samen maken we herinneringen om nooit meer te vergeten.

💥 DEELNAME OP EIGEN RISICO! 💥 
Veiligheid staat voorop, maar avontuur ook! Durf jij het aan?

Ben je jonger dan 10 jaar is begeleiding (16+) verplicht.