Mini huttenbouw weetjes

Mini huttenbouw weetjes

Mini huttenbouw-weetjes.

Op zaterdag 18 augustus van 13.30 tot 15.30 uur is er de mogelijkheid om het t-shirt op te halen in het Argonnepark in Ter Aar. Hierbij zal ook een programmaboekje meegegeven worden met alle wetenswaardigheden.

De kinderen van de mini huttenbouw hoeven geen spullen mee te nemen van huis. Voor timmer, knutsel en spelmateriaal word gezorgd.

Wel adviseren wij geen goede kleding aan te trekken i.v.m. de activiteiten welke wij zullen gaan doen, het kan wel eens smerig worden. Het blijft immers de kinder vakantie week, dus geen vakantie voor de ouders.. 😉

Er is voor de deelnemers een t-shirt, deze geld zowel als betaal- als deelnamebewijs. Graag willen wij dan ook dat de kinderen elke dag (dagdeel) zijn of haar shirt draagt.

De kinderen krijgen van ons drinken en lekkers. U hoeft dus niets mee te geven. Mocht uw kind een allergie hebben of medicatie gebruiken, zouden wij dit natuurlijk graag van u vernemen tijdens de inschrijving en ook nogmaals bij het ophalen van het shirt als controle.

Wellicht (afhankelijk van het weer) is het gewenst om de donderdag droge kleding en een handdoek mee te geven i.v.m. waterspelletjes. Of dit noodzakelijk is zal op de dinsdag worden aangegeven.

De donderdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur mogen de kinderen aan ouders, opa’s, oma’s e.d. hun creaties laten zien. Dit is gelijktijdig met het kijkuurtje van de Huttenbouw.

Deelname is op eigen risico. Wij doen natuurlijk ons uiterste best om de veiligheid te waarborgen.